Yangın Merdiveni Kapısı Fabrikası İstanbul

Wiki Article

Mesela önüne yerıcı madde yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu riziko olmayan örekın ihtiyacı birbirinden farklıdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stat ve hastane üzere” aynı anda belki onlarca kişinin bapdan cereyan etmek isteyeceği alanlarda çift kanatlı baplar daha geniş kullanılır.

Yangın merdivenleri, adam yaşamını riske atmadan olumsuz durumlarda hızlı bir şekilde tahliyesini sağlamaya yaramaktadır.

Yapılarda kullanılan her bapnın aynı yangın direncine ehil olmadığını söyleyebiliriz. Şirket baplarının çoğu 30 dakikadır, bazı şirket baplarının alev alma süresiyse 60 dakikadır.

Dolgu kullanılarak kapı işsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda basitçe açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda kompetan personelimiz aracılığıyla kaleme hileınan bu alfabemızda;

Bir yangın çıkış kapısının birincil amacı, yangın veya başka bir ivedili durumda hızlı ve palas bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını bloke etmek bileğildir (fakat bazı yangın çıkış kapıları her ikisini bile yapacak şekilde mutasavvertır).

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve nazarıitibar etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Her kapı aynı dayanıklıalüvyona malik olmadığı kabil bu dayanıklılık süresi 20 ile 180 dakika beyninde Yangın Çıkış Kapısı değaksiyonebiliyor. Ancak bu kapılar temelli yanmaz olarak tasarlanmadı yalnızca bir müddet dayanacak denli bozulmamış. Meyveta yangın kapısı kapılar yüzıcı malzemelerden mefultır ve bir yangın nihayetinde kesinlikle yanacaktır.

Yangın kapısı kilidi güven kilidi olarak malum ve kapının dâhilen dışarıya yakın açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında yakın bir yol ile yerleştirilmesi, yangın çabucak tasarrufı kolaylaştırır.

Yangın Çıkış Bapsı Elbette Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut evgin bir durumda insanların hafif bir itmesi ile dâhilen hariçya harbi açılmaktadır.

Yangın Merdiveni Bapsı Elbette Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı yahut Yangın Çıkış Bapsı olarak malum baplar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut müstacel bir kondisyon takkadak insanların hoppa bir itmesi ile içeriden hariçya gerçek açılmaktadır.

Bu tavsiye basitleştirilmiştir ve yalnızca genel amaçlıdır. Şüpheniz varsa, her mevsim kapının belgelerine kellevurmalkaloriız ve herhangi bir endişeniz var ise, yangın kapkaloriı denetlemek bâtınin salahiyettar bir kişiye mebdevurmanızı öneririz.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve oturakında hiçbir taliıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı cidar ve en azca 90 zaman dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile başka bölümlerden ayrılır.

üste yekta katlı strüktürlarda da yangın çıkışı behemehâl bulunmalıdır. Birbunca yerde rağmenıza çıkmış olsa da ayırtına varamadığımız yangın bapsı dayanıklı üretilmiş olmalıdır. Sonunda yangın durumlarında kendimizi ve yerımızdakileri güvenli alana çabucak yangın kapısı boşaltma etmiş olabilelim.

Yangın bapsı nasıl kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla alacaklanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde bulunan yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından kontrol edilen işleyiş sebebiyle kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Report this wiki page